O podjetju

Orodjarstvo Kofol je družinsko podjetje z dvajsetletno tradicijo na področju orodjarstva in izdelave industrijskih orodij in naprav. Ukvarjamo se s proizvodnjo in prodajo različnih industrijskih orodij, kot so orodje za tlačno in gravitacijsko litje, brizganje plastike, utopno kovanje in izsekovanje. Obenem nudimo tudi profesionalno struženje, rezkanje s CNC stroji, potopno erozijo ter brušenje in kaljenje.

Z dejavnostjo se je pred 20 začel ukvarjati brat Ivan Kofol, ki je z ročnim rezkalnim strojem in stružnico pričel izdelovati razne dele za lokalne firme. V nadaljnjih letih se je število naročil hitro večalo, zato je podjetje okrepilo kadre in kupilo prvi CNC rezkalni stroj.

Orodjarstvo Kofol se lahko pohvali z vrhunskim sodobnim strojnim parkom, ki ga sestavljata dva CNC rezkalna centra CNC potopna erozija, navadni potopni eroziji, stružnica, vrtalni stroji in še več drugih strojev in naprav, s katerimi izdelujemo priprave, orodja in rezervne dele, ki nam jih zaupajo v izdelavo predvsem večja lokalna podjetja in posamezniki. Vizija podjetja je, da bi se družinska tradicija nadaljevala v tolikšni meri tudi v prihodnje.

Orodjarstvo Kofol je družinsko podjetje z dvajsetletno tradicijo.

Stopite v stik!